miercuri, 11 ianuarie 2012

eBooks SF gratis si de vanzare, in romana si engleza

eBooks SF in limba romana, gratis:

Abatia de Dan Dobos - detalii aici (pt Kindle)

Atingerea si Anotimpurile de Bogdan Tudor Bucheru (ePub)

eBooks SF in limba romana, de vanzare:
in sectiunea ebooks a editurii Nemira (doar 2-3).

in sectiunea de ebooks SF de la libraria Elefant sunt mult mai multe - si cele mai multe costa 9.99 lei. Toate  SF-urile de la Elefant pot fi citite si pe Kindle - cu o exceptie, Chemarea lui Cthulhu de la editura Leda, care e doar ePub/PDF cu DRM. Anul a inceput cu bine - au adaugat inca o editura romaneasca, care a facut pasul digital: editura Millennium, profilata pe SF. Preiau de pe blogul editorului Horia Nicola Ursu (aka uglybadbear):
Pe Elefant.rocea mai în vogă librărie online, Millennium Books vă oferă de-acum nu mai puțin de zece titluri și în format electronic (epub și mobi). Este vorba despre volumele de povestiri Atingerea și Anotimpurile de Bogdan Tudor Bucheru, Între bariere de Doru Stoica, Singur pe Ormuza și Modificatorii de Liviu Radu, Povestiri fantastice de Michael Haulică, Povestiri de duminică de Mircea Opriță, de nuvela Adrenergic a lui Sebastian A. Corn, de romanul Cerneală și sînge al Ștefanei Cristina Czeller și de volumul de publicistică Nici Torquemada al lui Michael Haulică. Prețul fiecărui volum electronic este de 9,99 lei, iar cele două volume semnate de Bogdan-Tudor Bucheru pot fi descărcate gratuit.
Pot fi descarcate gratuit si inceputurile celorlalte carti - buna idee, avand in vedere prudenta multora cand e vorba de autori romani contemporani, fie ei de SF sau "mainstream" (de altfel inceputurile celor mai multe carti electronice de la libraria Elefant pot fi descarcate gratis).

eBooks SF in limba engleza, gratis:
- in sectiunea SF de la FeedBooks gasiti carti electronice din domeniul public: fie precursori ca H.G. Wells si Jules Verne (si in franceza) cu copyrightul deja expirat, fie scriitori contemporani ca Cory Doctorow, care au decis sa isi ofere cartile gratis in format electronic;
- editura Baen, profilata pe SF & fantasy, are ebooks de vanzare dar si ofera si multe ebooks gratis, cu asentimentul autorilor, in Baen Free Library;
- pentru Kindle: in sectiunea SF de la Free Book Deal, site care tine evidenta cartilor gratuite din librariile Nook si Kindle Store (via Pink Girl - merci de informatie)

An nou fericit! Bine v-am regasit in 2012 !

(O parte dintre link-uri sunt afiliat-publicitare)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu